Tanden bleken is natuurlijk super mooi en leuk maar kost ook zeker wat. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven die je ook gemakkelijk thuis uit kan voeren. Lekker makkelijk en goedkoop dus! Ben jij benieuwd wat de goedkope en makkelijke alternatieven zijn om lekker vanuit huis mooie witte tanden te krijgen? Lees dan maar gauw verder! 

De eerste optie is natuurlijk zelf een setje bestellen of kopen. Er zijn genoeg sets te vinden gevarieerd in prijs en kwaliteit. Er zijn namelijk sets die alles te bieden hebben van de gel tot aan het batterijtje voor in de lamp. Er zijn om te beginnen al twee verschillende opties in sets. Er zijn namelijk sets met bleekstrips die je op je tanden kan plakken. De tweede optie is net met een bitje met UV licht en gel.

Als je voor de eerste optie kiest is het heel belangrijk om het te kopen van een betrouwbare website en de reviews goed door te lezen. Aangezien er zoveel verschillende soorten zijn is het juist lastiger om een goede keuze te maken. Bij bleekstrips is het gevaar vak dat je vlekken kunt krijgen. Het beste is om te vragen aan mensen wat hun ervaring is of reviews te lezen. Dit geldt ook voor de tweede optie. Probeer goed de reviews te lezen of zoek op google op wat de ervaringen zijn met dat merk. Daarnaast is het ook wel verstandig om goed door te lezen wat er precies in de verpakking zit want het kan best zijn dat je misschien alleen wat het bitje met UV licht los hebt gekocht of dat je alsnog dingen los moet aanschaffen. Er zijn zeker sets die alles hebben maar dat is niet vanzelfsprekend bij elk merk! Probeer van te voren je goed in te lezen over de risico’s van het tanden bleken en goed de gebruiksaanwijzing te lezen!

Geef een antwoord

Please sing in to post your comment or singup if you don't have account.