Het is erg belangrijk om te doen, en toch vergeten de meeste mensen het na het tandenpoetsen. Ja, het stoken van je tanden kan zorgen voor een mooi gebit, heerlijke adem en natuurlijk een fris gevoel. Maar wat zijn nou de beste stokers? Zou je de goedkope van de Kruidvat kunnen gebruiken? Of kun je toch beter kiezen voor de stokers van het merk Jordan. Wat is dan precies het verschil tussen deze twee? In deze blog lees je welke tandenstokers je het beste kunt gebruiken als je aan de slag gaat met het stoken van je tanden. 

Je hebt verschillende soorten stokere, namelijk van berkenhout, maar ook van houten kunstof. Beide beschikken ze over antibacteriĆ«le effecten. Daarnaast schuren de houten stokers iets beter dan als je een kunstof stoker gebruikt. Hierdoor kun je dus beter tandplak verwijderen. Je zou dus moeten kiezen voor de stokers die gemaakt zijn van hout. 

Nu weet je dat het belangrijk is om houten stokers te gebruiken, maar voor welk merk zou je nu moeten kiezen? Er zijn veel verschillende soorten, waardoor het kan zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet? Och jeetje! Deze tandenstokers kun je zeker eens testen:

En er zijn nog veel meer soorten!
Als je deze stokers eens uitprobeert zal je in no time kunnen genieten van een prachtig en gezond gebit. het is wel belangrijk dat je elke dag gaat stoken, doe je dit niet, dan zal je zien dat je gebit weer verslechterd. Het is dus goed om het dagelijks bij te houden. Wil je een extra schoon gebit? Ga dan eens naar de mondhygiƫnist voor een behandeling! Zij helpen je graag met het verzorgen, zodat jij een prachtige lach krijgt en deze behoudt.

Geef een antwoord

Please sing in to post your comment or singup if you don't have account.